martes, 13 de marzo de 2012

Passem a l’acció: Nou Barris amb la Vaga General.


Passem a l’acció: Nou Barris amb la Vaga General.

La difusió de les mobilitzacions mai ha estat fàcil si els mitjans de comunicació les ignoren com fan la majoria de vegades, però en els darrers temps alguns han anat més enllà manipulant la informació i negant el dret dels ciutadans a manifestar-se.

Únicament comptem amb els nostres propis mitjans: l’acció coordinada de tots nosaltres.

Que pots fer per la Vaga General del 29 M?

1.- Parla amb els teus amics i amigues dels efectes de la Reforma Laboral i anima’ls a participar als grups de recolzament a la Vaga General.

2.- Distribueix material informatiu en el teu entorn més immediat i participa en les repartides de material dels grups locals.

3.- Escriu a: noubarrisamblavagageneral@gmail.com i et convidarem al nostre grup per rebre més informació que podràs compartir mitjançant el teu correu electrònic.

4.- Fes campanya a la xarxa... ...però abans de començar, segueix aquests petits consells:

- Abans d’enviar res comprova si tens entre els teus correus, “amics” de Facebook o “seguidors” de twitter al teu cap o companys de treball de poca confiança i, si és així, fes servir altres vies o els missatges directes amb la resta.

- Si tens un compte que t’identifiqui amb el teu nom i cognom a Facebook, activa l’opció de que el teu mur solament sigui visible als amics. El teu cap o el que pugui contractar-te en el futur no han de saber a que et dediques (i tenen tendència a fer una ullada).

A Facebook:

- Cerca i fes-te seguidor de la pàgina Nou Barris amb la Vaga General.

- Difon al teu mur notícies i comparteix els missatges i accions que et proposem .

A twitter:

- Escriu convidant als actes i retuiteja els tweets que et semblin interessants (comprova si tens entre els teus “seguidors” al teu cap o companys de treball de poca confiança, i si és així, fes servir els missatges directes amb la resta).

- Fes servir els hashtags relacionats amb la Vaga General.

Tots i totes podem aturar la reforma laboral.


Pasemos a la acción: Nou Barris con la Huelga General.

La difusión de movilizaciones nunca ha sido fácil si los medios de comunicación las ignoran como hacen la mayoría de veces, pero en los últimos tiempos algunos han ido más allá manipulando la información y negando el derecho de los ciudadanos a manifestarse.

Únicamente contamos con nuestros propios medios: la acción coordinada de todos nosotros.

¿Qué puedes hacer por la Huelga General del 29 M?

1.- Habla con tus amigos y amigas de los efectos de la Reforma Laboral y animales a participar en los grupos de apoyo a la Huelga General.

2.- Distribuye material informativo en tu entorno más inmediato y participa en el reparto de material de los grupos locales.

3.- Escribe a: noubarrisamblavagageneral@gmail.com y te invitaremos a nuestro grupo para recibir más información que podrás compartir mediante tu correo electrónico.

4.- Haz campaña en la red ...pero antes de comenzar, sigue estos pequeños consejos:

- Antes de enviar nada comprueba si tienes entre tus correos, “amigos” de Facebook o “seguidores” de twitter a tu jefe o compañeros de trabajo de poca confianza y, si es así, haz servir otras vías o los mensajes directos con el resto.

- Si tienes una cuenta que te identifique por tu nombre y apellidos en Facebook, activa la opción de que tu muro sólo sea visible para los amigos. Tu jefe o el que te pueda contratar en el futuro no debe saber a que te dedicas (y tienen tendencia a mirarlo).

En Facebook:

- Busca y hazte seguidor de la página Nou Barris amb la Vaga General.

- Difunde en tu muro noticias y comparte los mensajes y acciones que te proponemos.

En twitter:

- Escribe invitando a los actos y retuiteando los tweets que te parezcan interesantes.

- Utiliza los hashtags relacionados con la Huelga General.

Todos y todas podemos parar la reforma laboral.

No hay comentarios:

Publicar un comentario